Een ondernemer met durf

Een ondernemer met durf: Antibiotics - Buy Stromectol Tablets chivarogajadien.com. Chivaro is directeur van een bloeiende onderneming: ‘Human Capital Management Solutions’.
Mensen koppelen; daar was ik als student al mee bezig. Vrienden kwamen naar mij toe als ze een baan zochten. ‘Ken jij iemand voor wie ik kan werken?’, vroegen ze dan. Op een gegeven moment was het een hobby, een passie voor mij. Het ging heel soepel en ik had al snel door, daar zit business in”, vertelt dhr. Gajadien. Omdat hij zo ondernemend was, had hij geen tijd meer om te studeren. Hij stopte met zijn bachelorstudie civiele techniek en volgde een aantal cursussen in marketing en human resource management.

Werkervaring opdoen

Bij zijn ouders deed hij werkervaring op en in 2006 nam hij de beslissing om zijn eigen bedrijf op te richten: uitzendbureau ‘De Oplossing’. “Je werknemers stimuleren, dat is het allerbelangrijkste. Werknemers presteren het best als je ze ook de kansen geeft”, licht dhr. Gajadien toe. “Toen ik De Oplossing begon, zag ik dat veel werknemers werden afgezet. Ze waren niet op de hoogte van hun eigen rechten. Zo raken ze natuurlijk ook niet gemotiveerd. Ik wilde iets betekenen voor de mensen in dit klimaat. Als je als werkgever niet goed uitlegt wat je wilt, dan moet je ook geen topprestaties verwachten van je medewerkers.
Werknemers moeten zich kunnen ontplooien en bijvoorbeeld weten wat het bedrijf wil bereiken.